Beoordelingen van Hyde Park Kitchen Hoofddorp

Recente recensies van Hyde Park Kitchen Hoofddorp

5 sterren na 54 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede smaak en goede service. Wij misten 1 gerecht, maar dit werd snel opgelost. Alleen bij de noodles was het bakje niet heel handig, deze bleven erg plakken aan het papier wat erin zat. We gaan zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very tasty and very big portion. We enjoyed every meal. Highly recommended!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, maar bij de lekkere hapjes het liefst ook een sausje wat niet te zout is.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt bijzonder lekker gegeten, goede kwaliteit, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was zoals gewoonlijk keurig op tijd. Het eten was weer zeer smaakvol!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Verschillende tapas besteld. Alles was even lekker. En het werd op tijd en lekker warm bezorgd.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was wéér van goede kwaliteit! Voor een speciale gelegenheid deze order geplaatst en bij afhalen kreeg ik als super service gratis tempura garnalen mee. Deze mensen leveren kwaliteit voor een zeer scherpe prijs en weten wat dienstverlening inhoudt. Compliment!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker voor een goede prijs. Ook de hoeveelheid was prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, dacht ik probeer wat verschillende dingetjes. De kwaliteit is super! Bezorging keurig op tijd en netjes geleverd. Kortom voor dit geld ga ik zeker vaker bestellen! Chapeau!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

website is overzichtelijk met foto's, levering was op tijd, maaltijden die warm moesten zijn waren warm en het smaakte goed. Jammer dat de nasi uitverkocht was :-)

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eerlijk gezegd niet lekker, alles was koud, zelfs de gebakken zalm was koud het kwam gwn uit de koeling. De soja bonen ook ijskoud en op de Poke Bowl meer rijst dan topping dus ik was niet happy en niet verzadigd... ik keek er wel naar uit. Het zag er allemaal goed uit op de foto.

Reactie van Hyde Park Kitchen:Beste Ramona, Wat jammer dat je het niet lekker vond. Onze pokébowl is een koude maaktijd. Ik ben met je eens dat ze op kamer temperatuur lekkerder zijn maar wij kunnen ze helaas niet zo aanbieden. Wij vinden de verhouding rijst en topping in orde en je bent de eerste die erover klaagt. Je geeft de bezorging 1 ster terwijl we je bestelling stipt op tijd hebben aangeleverd.?

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben alle 4 zalig gegeten. Van alles wat besteld en het was allemaal even lekker. We hadden gekozen voor afhalen en het stond zo goed als klaar. Echt een aanrader.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De kinderen zijn vooral fan van de rijst. En ik geniet van de verschillende tapas gerechtjes die heerlijk zijn gemaakt. Volgens mijn vrouw is de Pokebowl een absolute aanrader!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag gekozen voor de Wakadori salade en de Poke bowl kip terayaki en niet g een bakje daging rendang. Wat was dat smullen!! Wat hebben jullie heerlijk eten!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel en het eten is heerlijk

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrassing! Heerlijk eten, goede temperatuur en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk, niet al te grote porties, Daarom kun je lekker twee gerechten kiezen.. Prijs/ kwaliteit is super

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers, warm bij aankomst en heerlijke smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, alles op tijd binnen, warm erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De zalm was helaas ver doorgebakken. Het bakje van de soep was zo doorweek dat hij gescheurd was en ik de soep snel over moest schenken. Verder was alles goed. Warm en goed van smaak.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smaakvolle producten voor een schappelijke prijs. Vriendelijke bezorging.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten.... Echt een aanrader.... En vernieuwend in Hoofddorp

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd optijd bezorgd! Pokebowl en ramen waren heerlijk! Zeker een aanrader

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, echt een aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hapjes & goed verzorgd! Blijft in mijn bezorglijstje staan. Aanrader.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken zijn echt heerlijk..alleen de rijst was een grote klomp narigheid. Als dat vervangen wordt door nasi en de vleesporties groter worden blijf ik bestellen. Aan de smaak ligt het niet maar voor grote eter zijn porties te klein.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg uniek en van goed kwaliteit!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ramen soep Shoyu was goed maar kan beter, dit gerecht was het beste van de bestelling. De Gyoza kip was bij het gestoomde deel veelste zacht en bij het gegrilde deel taai, in het kort was de textuur dus niet zoals het zou moeten. De Tocino lijkt in het niets op Tocino, niet kwa kleur, niet kwa textuur het zou plakkerig moeten zijn ook was het vlees wat droog, en niet kwa smaak het zou zoet moeten zijn.

Reactie van Hyde Park Kitchen:Beste Terence, hartelijk dank voor je feedback. We vinden het heel jammer dat je niet lekker hebt gegeten. Betreft de Tocino, we hebben deze express onthouden van rode kleurstof. Zoals je waarschijnlijk weet valt deze onder de AZO kleurstoffen welke door de NVWA sterk wordt afgeraden. In de meeste Europese landen is deze zelfs verboden. Verder hebben we idd het suiker gehalte verminderd. Zo vinden wij het lekkerder, maar dat is persoonlijk. Ook hebben we slechts de helft aan knoflook gebruikt. Dit was je nog vergeten :)

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en snel bezorgd, absoluut top!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat we dit nu ook kunnen bestellen in Hoofddorp. Het was lekker.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben niet zo bekend met de Filipijnse keuken. Daarom heb ik de Tocino besteld. Was om te smullen!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl heerlijk en lekker vers!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ramen miso besteld. De Charsiu dat erbij zat is van uitstekende kwaliteit. Had ik niet verwacht voor deze prijs. Deze kwaliteit ga je zeker niet vinden bij de gemiddelde japanner. Voor herhaling vatbaar!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Bezorging was precies op de afgesproken tijd en de pokebowls zagen er ook nog eens mooi uit!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ramen was lekket. Lekkere Shoyu smaak. Vlees was mals maar miste marinade aan buitenzijde. Ei mocht wat zachter (pers. voorkeur) en een marinade zou heel lekker zijn. Jullie zijn de enige ramen bezorgdienst in deze regio dus daar zijn we heel erg blij mee!! Is voor ons altijd een gemis geweest.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

poke bowls smaakten heerlijk, keurig op tijd bezorgd

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Om je vingers erbij op te eten. Super lekker en dat voor een zeer antrekkelijke prijs. Dit moet iedereen minimaal een keer proberen.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Op tijd gebracht, eten was heerlijk warm( alsof het thuis gemaakt was) en het eten zelf was echt heerlijk. Aanrader!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk afhaal/bezorg restaurant, met heerlijke gerechtjes. Zeker een aanrader...

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goede kwaliteit en een top services! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was op tijd!