Beoordelingen van Hyde Park Kitchen Hoofddorp

Recente recensies van Hyde Park Kitchen Hoofddorp

5 sterren na 22 reviews

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten.... Echt een aanrader.... En vernieuwend in Hoofddorp

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd optijd bezorgd! Pokebowl en ramen waren heerlijk! Zeker een aanrader

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, echt een aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hapjes & goed verzorgd! Blijft in mijn bezorglijstje staan. Aanrader.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken zijn echt heerlijk..alleen de rijst was een grote klomp narigheid. Als dat vervangen wordt door nasi en de vleesporties groter worden blijf ik bestellen. Aan de smaak ligt het niet maar voor grote eter zijn porties te klein.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg uniek en van goed kwaliteit!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ramen soep Shoyu was goed maar kan beter, dit gerecht was het beste van de bestelling. De Gyoza kip was bij het gestoomde deel veelste zacht en bij het gegrilde deel taai, in het kort was de textuur dus niet zoals het zou moeten. De Tocino lijkt in het niets op Tocino, niet kwa kleur, niet kwa textuur het zou plakkerig moeten zijn ook was het vlees wat droog, en niet kwa smaak het zou zoet moeten zijn.

Reactie van Hyde Park Kitchen:Beste Terence, hartelijk dank voor je feedback. We vinden het heel jammer dat je niet lekker hebt gegeten. Betreft de Tocino, we hebben deze express onthouden van rode kleurstof. Zoals je waarschijnlijk weet valt deze onder de AZO kleurstoffen welke door de NVWA sterk wordt afgeraden. In de meeste Europese landen is deze zelfs verboden. Verder hebben we idd het suiker gehalte verminderd. Zo vinden wij het lekkerder, maar dat is persoonlijk. Ook hebben we slechts de helft aan knoflook gebruikt. Dit was je nog vergeten :)

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en snel bezorgd, absoluut top!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat we dit nu ook kunnen bestellen in Hoofddorp. Het was lekker.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben niet zo bekend met de Filipijnse keuken. Daarom heb ik de Tocino besteld. Was om te smullen!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl heerlijk en lekker vers!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ramen miso besteld. De Charsiu dat erbij zat is van uitstekende kwaliteit. Had ik niet verwacht voor deze prijs. Deze kwaliteit ga je zeker niet vinden bij de gemiddelde japanner. Voor herhaling vatbaar!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Bezorging was precies op de afgesproken tijd en de pokebowls zagen er ook nog eens mooi uit!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ramen was lekket. Lekkere Shoyu smaak. Vlees was mals maar miste marinade aan buitenzijde. Ei mocht wat zachter (pers. voorkeur) en een marinade zou heel lekker zijn. Jullie zijn de enige ramen bezorgdienst in deze regio dus daar zijn we heel erg blij mee!! Is voor ons altijd een gemis geweest.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

poke bowls smaakten heerlijk, keurig op tijd bezorgd

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Om je vingers erbij op te eten. Super lekker en dat voor een zeer antrekkelijke prijs. Dit moet iedereen minimaal een keer proberen.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Op tijd gebracht, eten was heerlijk warm( alsof het thuis gemaakt was) en het eten zelf was echt heerlijk. Aanrader!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk afhaal/bezorg restaurant, met heerlijke gerechtjes. Zeker een aanrader...

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goede kwaliteit en een top services! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was op tijd!